Ideální set pro youtubery

Dron Ugo Fen 2.0

Práce youtubera se skládá ze získávání materiálů tak, aby vznikly zajímavé příspěvky. Při jejich pořizování vám může pomoci dron, při jejich úpravě pak neotřelá klávesnice. V závěrečné fázi pak hodně záleží i na ozvučení vystavovaného materiálu, a proto zde máme tip i na zajímavý profesionální mikrofon.

Přinášíme vám tipy na tři výrobky, o kterých byste měli uvažovat, pokud to třeba myslíte s přípravou příspěvků na Youtube opravdu vážně. Jednotlivé komponenty ale možné najdou uplatnění i odděleně.

Dron Ugo Fen 2.0

logo UGODron s kamerou je určen pro ty, kdo potřebují zařízení s praktickými funkcemi pro zvyšovaní svých dovedností. Dodatečně tak můžete svůj let a letecké akrobacie zaznamenané kamerou na paměťovou kartu upravit a a připravit na váš youtuberský kanál. Především v začátcích oceníte, že dron obsahuje užitečné funkce, jako je automatické udržovaní letové hladiny a automaticky vzlet a přistání.

Díky svým menším rozměrům a chráničům vrtulí je vhodný pro létání venku i v uzavřeném prostoru ve větší místnosti. Na otevřeném prostranství je dosah řízení do 60 metrů. Ale pokud by se stalo, že vám dron přesto „ulétne“, můžete se spolehnout na funkci automatického přistání, která dovede dron do místa jeho vzletu. Model Fen 2.0 může vaše příspěvky obohatit o neotřelé záběry, protože dokáže provádět několik různých triků, jako například překlápění a rotaci o 360 stupňů (tato možnost je ale k dispozici jen po demontáži kamery). Let je možný i v obráceném režimu a ve třech rychlostech. Motory lze nouzově vypnout v případě nouze. Tento dron poskytuje zážitek z provádění leteckých akrobacií a učí základní pojmy o fyzikálních vlastnostech, jakož i o vzdušném prostoru.

Dron je připraven vystartovat hned po rozbalení, vyžaduje se pouze připojení dobíjecí baterie s kapacitou 300 mAh, která poskytne energii pro 7–10 minut letu. Baterii lze dobít přibaleným USB kabelem. Součástí dodávky je ergonomický ovladač ve tvaru gamepadu, napájený třemi bateriemi AAA.

Kamera má rozlišení VGA 480p a šestiosý gyroskop, ovládání pracuje v pásmu 2,4 GHz. Záznam kamery se provádí na kartu Micro SD.

Miniklávesnice Genesis Thor 100 RGB

Miniklávesnice Genesis Thor 100 RGBGenesis Thor 100 RGB je programovatelná mechanická klávesnice určená prioritně hráčům. Díky programovatelným klávesám může ale sloužit třeba i jako pomocník při střihu videa. K dispozici je pět programovatelných multimediálních kláves a najdete tu i čtyři extra programovatelné makro klávesy. Klávesnice má 39 kláves a červené mechanické spínače s bleskurychlou odezvou 8 ms a vysokou odolností (jde o vysoce-kvalitní tiché mechanické spínače Outemu RED s lineárním chodem, životností až 50 milionů kliků, s bleskurychlou odezvou, dvoumilimetrovým zdvihem a ovládací silou 45 g).

Ke klávesnici je dodáván software, který umožňuje naprogramovat jakékoliv makro, nebo funkci k libovolné klávese, jakož i vybrat jeden z deseti režimů podsvícení a nastavit barvu každé klávese z palety RGB (16 milionů barev). Ergonomická podpěrka pod zápěstí zase poskytne komfortní užívání. Díky kompaktním rozměrům si ji můžete brát s sebou kamkoli.

GenesisKlávesnice je navíc vybavena funkcí N-key Rollover, díky které lze stisknout libovolný počet kláves ve stejný čas bez obavy, že některý z nich nebude zaregistrován. Tělo Thor 100 RGB je vyrobeno z odolných materiálů, zajišťujících pevnost konstrukce a dlouhou životnost. Mezi klady patří i délka připojovacího kabelu, který má 1,8 metru, a na jehož konci je USB konektor. Proto je klávesnici možné připojit k libovolnému počítači bez ohledu na operační systém.

Studiový mikrofon Genesis Radium 600

Studiový mikrofon Genesis Radium 600Pokud přemýšlíte o tom, jak se stát špičkovým youtuberem nebo zlepšit kvalitu svého on-line streamu, pak Genesis Radium 600 je přesně ta věc, kterou potřebujete. Jde o vysoce kvalitní studiový mikrofon s bohatým vybavením, který uspokojí i pokročilého uživatele. Balení obsahuje užitečné doplňky jako stolní stativ, pop-filter (pro eliminaci „výbušných“ souhlásek), pěnovou houbičku (chrání kovovou konstrukci mikrofonu, ale funguje také jako další filtr proti šumům a eliminaci zvuku větru) a praktický odolný kufřík, který chrání vybavení během přepravy.

Genesis Radium 600 je kapacitní mikrofon, který poskytuje skvělou reprodukci zvuku a jeho kapsule je navržena tak, aby co nejlépe snímala hlas zpředu směrem k ní a účinně eliminovala zvuky za mikrofonem – má tedy kardioidní charakteristiku snímání.

Mikrofon obsahuje i řadu funkcí, které maximalizují komfort používání. Vestavěné tlačítko „Mute“ přeruší ihned snímání zvuku. Mikrofon obsahuje regulátor citlivosti a hlasitosti nahrávání, což umožňuje mít plnou kontrolu nad kvalitou během streamování. Mikrofon je vybaven 3,5mm jack konektorem, lze jej ale připojit i pomocí 1,8metrového USB kabelu k zařízení pro zpracování zvuku (notebook, počítač, nositelné zařízení). Frekvenční rozsah mikrofonu je 30 Hz až 18 kHz, dynamika 93 dBA, zvuk je zpracováván 16bitově, vzorkování signálu do digitální podoby se provádí frekvencí 48 kHz.

Související příspěvky

Leave a Comment